lukoil-banenr

Promotie de exceptie

Pilot Autoexpert

La trei ani de activitate pe piata moldoveneasca, Raiffeisen Leasing lanseaza o promotie de exceptie : 0 % dobinda pentru 3 luni, aceasta fiind valabila pe o perioada de 3 luni de zile .
Oferta respectiva este disponibila pentru orice nou contract de leasing si orice produs finantat de Raiffeisen Leasing: autoturisme, camioane, echipamente si utilaje, etc., incheiat in perioada de 07.11.2010.-07.02.2011. Raiffeisen Leasing Moldova ofera gratie la dobinda pentru trei luni dupa urmatoarea schema : prima luna din anul intii, a doua luna din anul doi si cea de a trea luna – anul trei a contractului de leasing.
Contextul economic si financiar actual ne pune pe toti la incercare , in acest scop am optimizat acordarea facilitatilor ca sa venim in sustinerea, atit a persoanelor juridice cit si fizice.
Oferim solutii adaptate cerintelor individuale, consultanta competitiva pentru alegerea variantelor optime de finantare. Raiffeisen Leasing , in aceasta perioada, impreuna cu partenerii sai si-a asigurat un rol important pe piata autohtona de leasing.
Raiffeisen Leasing s-a lansat pe piata la 7 noiembrie 2007, fiind prima companie din cadrul grupului financiar austriac Raiffeisen ce ofera servicii financiare in Republica Moldova.
Din Grupul Raiffeisen International fac parte numeroase companii de leasing prezente in 17 tari: Austria, Albania, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Republica Ceha, Croatia, Ungaria, Ucraina, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Kazahstan .

 

Comentarii