lukoil-banenr

Iată că după E30 Fest 2016, eveniment dedicat pasionaţilor de BMW Seria 3 din România, urmează un nou festival, de data aceasta adresat împătimiţilor şi proprietarilor de Volkswagen Golf V! Organizatorii evenimentului, speră ca în aceste începuturi să se alăture şi iubitorii de Golf MK5 din Moldova, iar AutoExpert este aici pentru a vă livra cele mai importante detalii.

Pilot Autoexpert

Un forum micuţ care a evoluat într-o comunitate auto, cunoscută de membrii acesteia ca şi „Golf MK5 România” a ajuns acum să organizeze prima întrunire în off-line, „Meet and Fun”. Evenimentul va găzdui peste 90 de maşini anunţate la prima ediţie şi se va desfăşura în localitate Chichiş, Covasna, în data de 30 şi 31 iulie. Participanţii dar şi vizitatorii vor putea lua parte la mai multe concursuri ca Best Airride Fitment, Best Static Fitment, Best Wheels, Best OEM+ Car, Best Sound, Best Trunk Setup sau Best Car of the Show.

Seara de sâmbătă se va lăsa cu o petrecere la piscină şi foc de tabără iar în ziua următoare, duminică, organizatorii au pregătit activităţi ceva mai energice cum ar fi Paintball, Mini Golf, Fotbal şi Airride Battle. Membrii comunităţii vor putea vota maşinile preferate, iar gazda aşteaptă şi oaspeţi din ţara noastră.

Deci dacă eşti mândrul posesor al unui Volkswagen Golf în generaţia a cincia, nu ai decât să vizitezi un eveniment dedicat în totalitate acestui model! Pentru mai multe detalii, accesaţi pagina de Facebook „Meet and Fun”

Comentarii