lukoil-banenr

Unii șoferii de pe drumurile din capitală sunt mai tupeiști decât se credea anterior. Aceasta o dovedește și șoferul unui microbuz de model Hyundai, după ce a decis să treacă cu maşina peste bordura de limitare pentru a evita ambuteiajul pe viaduct!

Pilot Autoexpert

Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord a unui automobil din capitală, iar ulterior au ajuns să fie publicate şi pe canalul de Youtube. Potrivit autorului, imaginile ar fi fost surprinse pe data de 25 iunie 2015. Din videoclipul de mai jos se vede cum șoferul acestui Hyundai, cu plăcuțele de înmatriculare C ME 449, pentru a evita ambuteiaj pe viaduct, a apelat la niște manevre teribiliste care ar fi putut provoca o mare tragedie.

Şoferul tupeist a decis să treacă cu microbuzul peste bordura de limitare, dar s-a blocat. Pentru a ieşi din încurcătură, a apelat la o pasageră din microbuz, care, împreună cu un alt șofer din preajmă, au împins autoutilitara pentru al trece pe cealaltă bandă. Astfel șoferul a ieșit pe contrasens, a cotit și și-a văzut de drum mai departe.

Totodată din înregistrarea video se poate observa că în timp ce șoferul încerca să treacă cu autoturismul peste bordură, în ambuteiaj se afla și o ambulanță

Comentarii