lukoil-banenr

Vehiculele din regiunea transnistreană vor fi admise în traficul internaţional. Ieri s-a ajuns la un numitor comun în acest sens prin efortul grupurilor de lucru pentru dezvoltarea transportului auto şi infrastructurii drumurilor, întrunite în cadrul unei şedinţe la sediul din Capitală a Misiunii OSCE din Moldova, şedinţă la care au luat parte reprezentanţii politici ai Chişinăului şi Tiraspolului, Cristina Lesnis şi Vitali Ignatiev, şi ai partenerilor internaţionali.

Pilot Autoexpert

Biroul de Reintegrare, informează că, în data de 24 aprilie 2018, în orașul Bender a avut loc evenimentul de semnare a Deciziei protocolare cu privire la participarea mijloacelor de transport auto din regiunea transnistreană, care nu desfășoară activitate comercială, în traficul rutier internațional.

În urma discuțiilor, părțile au ajuns la un numitor comun vis-a-vis de mecanismul de admitere a autovehiculelor din regiunea transnistreană în traficul internațional. Mecanismul în cauză nu reglementează activitatea unităților de transport ce desfășoară activitate comercială.

Comentarii