lukoil-banenr

Conceptul Skoda VisionS a trecut de la etapa de idee la prototip, iar un prim exemplar camuflat a fost deja surprins pe drumurile publice de către fotografii spioni. În ciuda stratului „protector”, totuşi o mulţime de detalii au fost lăsate la vedere, iar din ce putem vedea, designul crossoverului este în continuare inspirat de conceptul VisionS.

Pilot Autoexpert

Deşi nu a fost confirmat oficial, se presupune că noul model va fi numit Kodiaq. La fel ca şi vârful de gamă Superb, SUV-ul va tinde să rupă o felie cât mai mare din segmentul de piaţă din care face parte, oferind în schimb spaţiu pentru şapte pasageri, dotări de top, motorizări eficiente şi nu în ultimul rând un interior versatil şi ergonomic.

Cele mai importante trăsături caracteristice Skoda se fac vizibile deja la nivelul blocurilor optice unghiulare, grila radiatorului cu linii verticale duble dar şi oglinzile retrovizoare exterioare.

2018-Skoda-Kodiaq-new-spy-1 2018-Skoda-Kodiaq-new-spy-2 2018-Skoda-Kodiaq-new-spy-3 2018-Skoda-Kodiaq-new-spy-4 2018-Skoda-Kodiaq-new-spy-5

 

Comentarii