lukoil-banenr

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, nu se poate opri din a își demonstra lumii întregi limuzina la care a lucrat poporul său. Aflat într-o vizită oficială la Moscova, prințul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, a avut ocazia să facă cunoștință îndeaproape cu mașina rusească.

Pilot Autoexpert

Acesta este primul vehicul realizat în cadrul proiectului ”Cortegiu”, însă în curând limuzinei i se vor alătura alte câteva automobile, printre care un sedan, un monovolum și chiar un suv. Prințul a fost printre acei puțini oameni care au reușit să aprecieze limuzina lui Putin, mărturisind că este „foarte confortabilă”.

Se poate citi pe față și mândria președintelui rus, mai ales după ce Mohammed bin Zayed Al Nahyan a adăugat că este mai bună decât Mercedes-ul său. Asta deși, în imaginile video se vede că nu pare să fie foarte încăpătoare. Portiera spate imensă lasă suficient spațiu pentru a urca însă în interior au cam înghesuit rușii fotoliile.

Oficialii nu au anunțat nici până acum careva date tehnice despre mașina prezidențială însă din culise aflăm tot mai des detalii noi. Cum ar fi și faptul că de proiectarea trenului de rulare s-au ocupat inginerii Porsche. Tot aceștia ar fi responsabili de instalarea motorului V12 de 800 cai putere.

Comentarii