lukoil-banenr

Există două tipuri de producători de automobile din China, Qoros şi restul! Iar asta deoarece, Qoros este singurul constructor de automobile din China care a adunat în acelaşi oficiu cele mai strălucite minţi ale industriei auto pentru a creea un automobil accesibil şi fiabil. 

Pilot Autoexpert

După ce a lansat modelul Qoros 3, chinezii se grăbesc din nou la Salonul Auto de la Geneva pentru a prezenta şi primul crossover din gamă, Qoros 3 City SUV.

La fel ca şi orice alt CUV, modelul chinezilor este construit după o reţetă clasică care presupune o gardă la sol mărită, suspensie revizuită, pasaje aripi mai mari, dar şi elemente de protecţie din plastic, aplicate pe caroserie. Sub capotă a fost instalat un propulsor de 1.6 litri turbo-aspirat care dezvoltă 156 de cai putere şi 210 Nm, livraţi roţilor de pe axa faţă şi care pot fi operaţi prin intermediul unei transmisii manuale cu şase rapoarte.

new-qoros-3-city-suv-to-be-presented-at-geneva-motor-show-2015_2

Noul model promite un consum mixt cuprins între 6.8 şi 6.9 litri la sută. Chiar dacă preţul de start de 19.800 de euro nu este chiar cel mai accesibil, totuşi este unul corect dacă luăm în calcul raportul preţ/calitate.

Comentarii