lukoil-banenr

„Racheta” TwinFun

Pilot Autoexpert

Încă nu există vreo informaţie de unde a apărut, dar e sigur faptul că această rachetă micuţă pe patru roţi, care poartă numele TwinFun, păstrează primele patru litere din „Twingo” şi adaugă puţină distracţie prin utilizarea tracţiunii spate şi a unui motor “fioros”, amplasat, cel mai probabil, tot în spate. Iar alături de această veste, mai cunoaştem şi că Renault a confirmat, la un moment dat, că viitorul Twingo va folosi şasiul citadinei Smart.

În continuare nu ne rămâne decât să stăm şi să aşteptăm clipul video oficial (căci doar nu vor filma francezii un monstru micuţ doar de frumuseţea lumii, fără a ni-l arăta şi nouă, celor care sperăm că, un posibil Opel Adam OPC ar avea chiar de pe acum un (alt)posibil concurent direct şi absolut de temut, supranumit de mai multe voci drept urmaşul legendarului Renault 5 Turbo!).

Acum ne rămâne doar să vedem pozele apărute pe net şi un mic filmuleţ, urmărirea căruia e în stare să provoace absolut oricui o sumedenie de fiori (chiar şi luând în considerente faptul că durează doar câteva secunde)!

Comentarii