lukoil-banenr

Raikkonen este invitat la o cursă pe gheaţă în Rusia

Legendara publicaţie rusă Za Rulem organizează în 23 februarie o competiţie pe gheaţă intitulată Race of Stars (cursa stelelor) care se va desfăşura pe Hipodromul din Moscova. Organizatorii acestei curse au reuşit să-şi asigure serviciilor câtorva piloţi de Formula 1, printre care va fi şi vestitul Kimi Raikkonen, pilotul echipei Lotus fiind recunoscut pentru apetitul pe care îl are pentru diverse competiţii din lumea sporturilor cu motor. El va urca la volanul unui Renault Duster şi va fi acompaniat şi de Charles Pic, pilotul echipei Caterham, pe lângă alţi piloţi consacraţi din Rusia, printre care se numără Vitaly Petrov, pilotul de raliuri Evgeny Novikov sau Daniil Kvyat, membru în echipa de juniori de la Red Bull.

Pilot Autoexpert

„Sunt absolut sigură, va fi o oportunitate unică pentru toţi fanii din Rusia ai lui Kimi Raikkonen să-l vadă live la Moscova pe un circuit de curse mai devreme decât 2014, când va avea loc Marele premiu al Rusiei de la Soci”, a declarat Anastasia Bendikova, CEO-ul companiei care gestionează promovarea evenimentului.

Competiţia pe gheaţă organizată de revista Za Rulem la Moscova va avea loc după o zi de la finalizarea celei de-a doua sesiuni de teste de la Barcelona.

Comentarii