lukoil-banenr

În cadrul prezentării mondiale a celei de-a cincia generaţii E-Class, Mercedes-Benz a lăsat să se înţeleagă faptul că nu va dura prea mult până vom vedea şi o versiune motorizată de AMG. Deşi nu se cunosc prea multe detalii despre aceasta, putem presupune că sedanul premium va beneficia de un tratament similar cu cel al lui S-Class Coupe, ceea ce implică utilizare unui V8 bi-turbo-aspirat. 

Pilot Autoexpert

În cazul lui S63 AMG Coupe unitatea pe benzină cu un volum de 5.5 litri produce în jur de 585 cai putere şi 900 Nm de cuplu motor. Prin urmare performanţele V8-ului îl fac pretabil şi pentru viitorul E63 AMG, mai ales că acesta va avea de concurat cu viitorul M5, iar cel din urmă tinde să se ridice la limita de 600 cai putere. Iar dacă pe partea tehnică, starea lucrurilor este uşor previzibilă atunci aspectul estetic al maşinii este dificil de imaginat.

Cu toate astea, în premieră pentru presa auto locală, echipa AutoExpert vă prezintă randările noului Mercedes-AMG E63! Astfel va fi denumit viitorul sedan de performanţă al producătorului de automobile din Stuttgart. Este bine de ştiut că Mercedes va aplica această „formulă” şi în viitor pentru toate modelele preparate de AMG!

Acest proiect a fost realizat în parteneriat cu RmDesign si reprezentanta AutoExpert în USA.

12539913_808987735877742_798572059_n

Comentarii