lukoil-banenr

Circulă zvonuri cum că producătorul auto din Ingolstadt este gata să pună pe roţi primul prototip al celui mai nou model de Audi A8. Iar cu acest prilej, designerii atelierului virtual X-Tomi Design, au încercat să îşi imagineze cum ar putea arăta acesta. Drept inspiraţie le-au servit noile modele lansate de compania germană, dar şi informaţiile secrete.

Pilot Autoexpert

Absolut toţi concurenţii lui A8 şi-au prezentat deja modelele cu care vor lupta pentru segmentul limuzinelor de lux, aici fiind Jaguar, Mercedes şi BMW. Acum a venit rândul celor de la Audi să revoluţioneze segmentul cu ceva absolut nou. Dar oare mai este loc de îmbunătăţiri şi tehnologii care să depăşească concurenţa? Rămâne de aflat.
Însă cel puţin pe partea designului, lucrurile pot fi interpretate în felul următor, ori mai bine zis, ca în imaginile de mai jos.

La baza prototipului virtual prezentat de X-Tomi Design, se află o limuzină construită pe platforma MLB Evo, şi care a împrumutat câteva trăsături caractersitice de la conceptul Audi Prologue, dar şi elemente de design de la Audi Q7. Americanii presupun că Audi va miza în continuare pe un design modest, robust şi care să includă grila radiatorului supradimensionată, însoţită de blocurile optice cu tehnologie Matrix LED. Oarecum o evoluţie de la modelul precedent şi nicidecum o revoluţie.

Ce nu se poate vedea în imagini este gama de motorizări despre care se presupune că va include şi unitatea de 4.0 litri TDI de pe Audi SQ7, în timp ce vârful de gamă ar putea primi monstrul W12 de 6.0 litri, preluat de pe Bentley Bentayga. Nu este exclusă însă nici versiunea E-Tron!

Vouă cum vă pare desingul noului A8?

Comentarii