lukoil-banenr

Mai ieri aţi aflat de pe paginile site-ului AutoExpert despre faptul că Land Rover, planifică lansarea în serie a conceptului Range Rover Evoque Cabrio, prezentat încă în anul 2012, la Salonul Auto de la Geneva, iar astăzi vedem deja şi primul videoclip cu acesta. Britanicii încearcă să ne convingă că micuţul este încă în formă şi că e un off-roader veritabil!

Pilot Autoexpert

În ciuda faptului că moral, crossoverul a cam îmbătrânit, totuşi Evoque-ul nu se dă bătut, iar compania mamă susţine că acesta este „primul SUV compact de lux decapotabil din lume”. Şi tindem să le dăm dreptate, mai ales că noul model ar trebui să vină şi cu ceva tehnologii moderne pentru a ţine pasul cu concurenţa.

Range Rover Evoque Cabrio este consacrat drept „decapotabila pentru toate anotimpurile”, ceea ce şi încearcă să ne demonstreze englezii într-un nou teaser video.

Iar dacă voi, cei de acasă, vă număraţi printre doritorii de a achiziţiona noul suv-compact-decapotabil, aflaţi că acesta va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles, urmând ca în primăvara anului 2016 să intre deja pe linia de asamblare!

Comentarii