lukoil-banenr

Range Rover Evoque colorat în Lamborghini Green Pearl

Hamann, Startech, Merdad, Aznom şi Loder1899, acestea sunt doar cele mai de vază companii de tuning care au încercat să între în graţiile posesorilor noului Range Rover Evoque, însă nici una dintre acestea nu a oferit la fel de multe pachete cu modificări precum cei de la Project Kahn, care se află deja la cel de-al treilea pachet destinat în special crossoverului britanic.

Pilot Autoexpert

Creaţia semnată de tunerul din Bradford se evidenţiază, ca de obicei, prin aspectul interior, modificat până în cel mai mic detaliu cu o deosebită atenţie – exemplarul respectiv se poate lăuda cu piele şi alcantara, cusăturile în formă de carouri reprezentând un alt element care va face deliciul viitoriilor pasageri – acelaşi lucru fiind valabil şi pentru cusăturile contrastante, respectiv tema de culori aleasă.

Despre tema de culori aleasă trebuie precizat că şi la nivel de exterior (asemănător interiorului) găsim tot un negru plus verde, singura diferenţă fiind dată de proporţiile în care sunt prezente cele două nuanţe. În plus, la nivelul caroseriei a mai apărut şi un kit aerodinamic agresiv stilizat, nota finală fiind jantele de dimensiuni mai mult decât generoase.

Comentarii