lukoil-banenr

Range Rover Evoque cu nouă trepte

Pilot Autoexpert

Transmisia automată cu nouă trepte, furnizată de ZF celui mai nou Range Rover Evoque, îmbunătăţeşte cu 11.4 procente economia de carburant în raport cu vechea transmisie automată cu şase trepte. Pe lângă aceasta, englezii de la Land Rover vor oferi şi un sistem de tracţiune integrală nepermanentă, care are rolul de a îmbunătăţi consumul de carburant la viteze de peste 35 km/h./p>

Sistemul de tracţiune integrală nepermanentă de la Range Rover se nuemşte Active Driveline şi este capabil să treacă de la 4×2 la 4×4 în doar 300 de milisecunde. Pe lângă această capacitate, sistemul are o funcţie de control electronic al diferenţialului central, care împarte cuplul între puntea faţă şi puntea spate pentru a îmbunătăţi tracţiunea şi stabilitatea.

Versiunea revizuită a lui Evoque, alături de noi culori la interior şi noi modele de jante, va beneficia şi de un sistem îmbunătăţit de asistenţă la parcare, sistem de recunoaştere a semnelor rutiere şi sistem de avertizare la părăsirea benzii de mers fără semnalizare.

Comentarii