lukoil-banenr

Range Rover Evoque va primi facelift-uri “speciale”

Range Rover Evoque nu va urmări reţeta clasică de facelift la jumătatea ciclului de viaţă, spune designerul şef Land Rover, Gerry McGovern. Modelul va fi actualizat mai des, pentru a fi mereu proaspăt pe parcursul întregului ciclu de disponibilitate pe piaţă. Vor exista mai multe derivate noi ale lui Evoque, spune designerul şef Land Rover, dar versiunea decapotabilă nu este probabilă. Însă, o variantă mai puternică a lui Range Rover Evoque este ”foarte probabilă”.

Pilot Autoexpert

„În cazul lui Evoque, nu vreau să mă trezesc într-o postură în care să-i schimb partea frontală doar pentru că aşa dictează regulile din industria auto. Vrem să-l păstrăm pe Evoque proaspăt, dar asta nu înseamnă în mod obligatoriu schimbarea aspectului exterior. Ar putea să însemne finisaje diferite, materiale noi, tehnologii noi şi alte actualizări, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.”, explică Gerry McGovern, şeful de design Land Rover.

În primele nouă luni de la începerea comercializării lui Evoque, Range Rover a vândut 80.000 de unităţi în toată lumea, 18.000 dintre acestea fiind comenzi pe care marca britanică le-a primit încă dinainte ca primul Evoque să iasă de pe linia de producţie din Halewood.

Comentarii