lukoil-banenr

Range Rover Evoque with Victoria Beckham

Poate că David Beckham face furori cu a sa colecţie de underware, însă Victoria Beckham se ocupă de lucruri mai exclusiviste: numele ei este folosit pentru o ediţie specială a SUV-ului coupe Range Rover Evoque. Care astfel ajunge la 100.000 euro!

Pilot Autoexpert

Până când veţi face furori la volanul unui Range Rover Evoque Convertible, puteţi să vă lăudaţi cu altceva: noua ediţie specială Range Rover Evoque with Victoria Beckham, din care vor fi construite doar 200 de exemplare. Deci ar cam fi cazul să vă grăbiţi dacă sunteţi fani ai familiei Beckham.

Atâta doar că va trebui să scoateţi din buzunar dublu faţă de cât costă un Range Rover Si4 Coupe obişnuit, deoarece preţul reclamat de ediţia specială se ridică la 103.995 euro. Bani pentru care vă veţi lăuda, în primul rând, cu numele Beckham asociat cu maşina.

Nu e vorba de David Beckham, ci de soţia acestuia, Victoria Beckham, care, de altfel, a participat la lansarea mondială a maşinii, fiind implicată în partea de accesorizare a interioului lui Range Rover Evoque cu diverse culori şi materiale. Iar acum, doamna Posh are parte de această ediţie specială.

În principal, Range Rover Evoque with Victoria Beckham se diferenţiază prin vopseaua specială gri-mat şi prin jantele de 20 inch, finisate în „Glossy Black”. Amatoarele de detalii vor fi satisfăcute să afle că maşina beneficiază şi de unele tuşe finisate în aur roz, cum ar fi inserţiile din jante sau grila radiatorului.

Haibitaclul maşinii reprezintă un adevărat regal, nivelul de echipare de top HSE fiind garnisit cu opţiuni special create pentru acest Range Rover Evoque with Victoria Beckham: tapiţerie din piele Havana Vintage, covoraşe din piele sau un set de 4 bagaje, adaptate formei portbagajului.

Singurul accesoriu care lipseşte din dotarea maşinii este… chiar Victoria Beckham. Nu ne referim la persoană, ci la numele acesteia, care, în mod ciudat, nu apare nicăieri inscripţionat, nici pe caroserie, nici în habitaclu.

Comentarii