lukoil-banenr

Actuala generaţie a modelului Range Rover, aflată în producţie de serie încă din anul 2012, poate fi considerată deja moral învechită. Iată de ce, britanicii sunt implicaţi activ în dezvoltarea unui program de facelift dedicat celui mai luxos model din gamă.

Pilot Autoexpert

Noul model, programat pentru a fi prezentat în anul 2017, şi-a păstrat în mare parte designul, iar singurele elemente supuse transformărilor sunt bara de protecţie şi…grila faţă. Dar, să le luăm toate pe rând.

Aşadar, spoilerul frontal pare să fi „pierdut” proiectoarele anticeaţă, iar spaţiul destinat ventilării şi-a mărit suprafaţa puţin. Puţin mai sus, veţi observa că grila radiatorului, robustă şi metalizată, cea care inspira bărbăţie SUV-ului, a fost înlocuită cu una plastificată, de tip fagure, model întâlnit mai des pe versiunile sport ale lui Range Rover. Nu sunt sigur că cea din urmă poate fi considerată chiar o îmbunătăţire, dar bănuiesc că designerii englezi ştiu mai bine ce au de făcut.

În continuare, pe partea laterală, în special pe portieră, am depistat lipsa branhiilor, element decorativ unic şi foarte neobişnuit, care iată că, i-a cam plictisit pe britanici. Astfel înţelegem că cei de la Range Rover, au încercat să îi dea o notă mai fluentă caroseriei şi un aspect mai „curat”.

Circulă zvonuri că noul facelift ar putea veni şi cu un soft îmbunătăţit pe partea sistemului de infotainment, ceea ce ar fi upgrade considerabil, având în vedere cât de stupid şi de anevoios este acesta în operare.

 

Comentarii