lukoil-banenr

Range Rover Sport 2014 ar putea primi versiunea R-S

Autoproducătorul Land Rover lucrează în prezent la o nouă generaţie a modelului Range Rover Sport. Alături de SUV-ul de serie care va debuta, cel mai probabil, în următorul an, constructorul britanic ar putea să ne rezerve o surpriză – o versiune sportivă, confirmată indirect de David Waide, directorul departamentului de şasiuri Land Rover, printr-o raportare la brandul soră Jaguar. ”Segmentul SUV-urilor de performanţă este un segment unde ne putem extinde. Am văzut că există o cerere pentru automobile rapide când Jaguar a lansat XKR-S. Ei s-au descurcat foarte bine cu această ediţie, nu văd de ce nu am face-o şi noi”, a declarat Waide.

Pilot Autoexpert

În condiţiile în care Jaguar XKR-S se vrea a fi un model extrem de rapid, performant şi agresiv, păstrând în acelaşi timp un confort deosebit, ne putem aştepta ca şi Land Rover să vizeze un astfel de comportament pentru viitorul Range Rover de performanţă.

”Dacă puneţi un Jaguar XKR-S lângă un Porsche veţi vedea că nu este la fel de sportiv. Este însă la fel de rapid, sună fantastic, dar este şi mult mai confortabil. Este ca un echilibru între un GT şi un automobil sport”, a declarat Waide.

Comentarii