lukoil-banenr

Land Rover a prezentat primile informaţii oficiale cu noul model entry-level, Range Rover Sport, pus în mişcare de motorizarea de 2.0 litri pe motorină, denumită şi Ingenium. În această versiune, Sport-ul are de oferit în jur de 240 de cai putere şi 500 Nm de cuplu motor, oarecum suficient pentru un şofer mai puţin pretenţios şi care îşi doreşte întâi de toate un consum redus şi eficienţă maximă.

Pilot Autoexpert

Desigur că denumire Sport nu prea se pupă cu micuţul motoraş diesel, însă nu uitaţi că vârful de gamă a rămas neschimbat şi prezintă un V8 de 5.0 litri volum supraalimentat! Dincolo de asta, amintim că şi alte SUV-uri premium, cum sunt Volvo XC90 sau BMW X5, adoptă motorizări cu un volum similar şi performanţe cam de acelaşi nivel. În plus modelul 2017 va beneficia de un mic upgrade la partea tehnologică, plus câteva inovaţii cum ar fi Advanced Tow Assist, Blind Spot Assist şi Intelligent Speed Limiter.

Nu în ultimul rând trebuie menţionat sistemul de infotainment renovat, InControl Touch Pro, al cărui display cu o diagonală de 10 inch oferă mai mult spaţiu de manevre şi este mai uşor de accesat graţie interfaţei grafice updatate. Cu ajutorul funcţiei Pro Services utilizatorii vor putea downloada şi instala noi aplicaţii direct în sistem.

Tot pentru 2017, Land Rover a pregătit 19 nuanţe noi de vopsea, disponibile clienţilor care optează pentru un model Autobiography Dynamic.

Ingenium Diesel High engine CGI

Comentarii