lukoil-banenr

Ce se întâmplă când pe carosabil se “ciocnesc” două “piese” frumoase, elegante, cochete, atractive și dotate, cu un “vino încoa’” care nu te lasă rece nici în cea mai liniștită dispoziție? Două stele, chiar, și fără gram de exagerare.

Pilot Autoexpert

Nimic rău, în cazul nostru. Ba, dimpotrivă. Mai ales dacă una cucerește prin albul imaculat, select și nobil, iar cealaltă atrage prin pasiunea și sex appeal-ul negrului.

Echipa AutoExperst n-o stat mult pe gânduri și a organizat o asemenea “coleziune spectaculoasă” cu cele două vedete în prim plan:

Francesca și BMW Seria 6 Gran Coupe!

Le-a oferit și un spațiu pe marginea șoselei într-ul loc în care să nu-i deranjeze nimeni pe durata ședinței foto incendiare, căci despre asta vorbim.

Ok, n-au fost chiar în intimitatea lor profesională, n-a fost chip fără claxonări nesfârșite ale automobiliștilor care nu-și puteau întoarce gâtul și-l țineau sucit în stânga, dar slavă Domnului că nu s-a lăsat cu vreun accident din cauza aventurii noastre.

Nici micii bicicliști nu și-au urmat itinerarul fără să se abată de la traseu, făcând ture în jurul faptei cu pricina. Doar că, nu se știe dacă atenția lor era concentrată pe pneurile și air bag-urile BMW-ului sau ale Francescăi. După câte poze făceau apoi pe fundalul mașinii, se pare că a fost valabilă prima variantă…

Oare?…

small IMG_7812

small IMG_7832

small IMG_7841

small IMG_7863

small IMG_7887

small IMG_7897

small IMG_7898

small IMG_7959

small IMG_7985

small IMG_7992

small IMG_8013

small IMG_8146

small IMG_8155

small MG_8020

Scris de Marcel Toma

Foto: Dima Cantemir Photographer

Video: RedBox Studio

Model: Francesca Nastas, ADmodels

Model automobil: BMW Seria 6 Gran Coupe, AUTO SPACE SRL

Vestimentație: salon INTIMO

Comentarii