lukoil-banenr

Rechemare în service BMW – mici probleme la baterie

Rechemarea în service anuntata de BMW nu vine ca urmare a vreunui accident sau din cauza vreunei directive a organismelor specializate pe verificari tinând de siguranta auto. Este pur si simplu o constatare facuta de specialistii BMW cu ocazia verificarilor interne.

Pilot Autoexpert

Inginerii BMW au realizat ca, în unele cazuri, izolatia cablurilor de alimentare a bateriei masinii (plasata în portbagaj) poate prezenta urme de montaj gresit. Ceea ce ar putea duce la probleme în functionarea sistemelor electrice, probleme la pornirea motorului sau, foarte putin probabil, la izbucnirea unui incendiu.

Modelele vizate sunt BMW Seria 5 si BMW Seria 6, produse între 2003 si 2010 – sau, pentru cunoscatori, versiunile E60, E61, E63 si E64. Pe plan mondial este vorba de 1,3 milioane de astfel de modele, din care în România au fost comercializate 1.481 de unitati prin reteaua oficiala de dealeri.

Clientii urmeaza sa primeasca invitatii individuale la service, unde, evident, remedierea problemei va fi gratuita, iar interventia în service va dura maximum 30 de minute. Oficialii BMW mai mentioneaza ca nici un model din gama actuala nu este afectat de aceasta problema.

Comentarii