lukoil-banenr

Pilotul profesionist Alastair Moffat,t cunoscut pentru o serie de recorduri precedente, şi-a început dimineaţa cu o nouă provocare în loc de cafea. Sau poate şi-a băut şi cafeaua, cine ştie, cert este că omul nostru a venit motivat „la lucru”, iar în acea zi de noiembrie avea gânduri mari. 

Pilot Autoexpert

Britanicul a invitat presa dar şi reprezentanţii Guinness World Records pentru a-şi adjudeca o nouă victorie într-o categorie extrem de dificilă pentru piloţii cascadori, cum este şi Alastair Moffat. Mai mult de atât, bărbatul a ales o zi specială cunoscută ca Guinness World Records Days, pentru ca evenimentul să fie şi mai special. În prezenţa celor de mai sus, la volanul unui MINI, pilotul a efectuat „cea mai strâmtă parcare laterală în marşarier”!

Astfel, Alastair a reuşit să se înscrie în spaţiul rezervat, cu o diferenţă de numai 34 de centimetri disanţă combinată între maşini! Deşi la prima vedere pare a fi extrem de simplu, totuşi este mai greu decât pare, iar acest exerciţiu necesită mult antrenament dar şi combinarea tacticii de parcare J-Turn şi U-Turn.

Recordul precedent pentru acest tip de parcare îi aparţinea lui Ronny Wechselberger aka Ronny C’ Rock, neamţul reuşind performanţa de a se înscrie în 35 de centimetri (18 iunie 2012).

Comentarii