lukoil-banenr

Van-ul francez Renault Trafic a primit o nouă generaţie. Modelul va fi oferit în două variante de înălţime, două variante de lungime, versiuni furgon, cabină extinsă, platformă sau vehicul pentru transportul de persoane, totalizând 270 de combinaţii posibile. Francezii de la Renault vor oferi motorizarea 1.6 dCi în compania noului Trafic, incluzând aici şi versiunea bi-turbo a propulsorului diesel de 1.6 litri, care îi va asigura utilitarei un consum mediu sub şase litri la sută.

Pilot Autoexpert

renault_trafic_van_2

Noul Trafic vine cu un design exterior corespunzător la noua identitate de marcă a companiei franceze, integrând elemente precum sigla supradimensionată pe grila frontală, blocuri optice expresive, de dimensiuni mari, parbrizul plonjat şi profilul dinamic al caroseriei. Trafic a devenit mai mare decât precedesorul său, pentru a acomoda mai multă marfă la interior şi a le oferi ocupanţilor mai mult spaţiu.

Exemplarele respectivei generații Renault Trafic vor fi produse la fabrica Renault din Sandouville, Franţa, urmând să fie puse în vânzare pe parcursul acestei veri.

renault_trafic_van_1

renault_trafic_van_3

Comentarii