lukoil-banenr

 

Renault Captur Concept

Pilot Autoexpert

CEO Carlos Ghosn a dezvăluit noul concept produs al colaborării Renault-Nissan Captur, mașina care va defini noua linie de design Renault.

Designerul care a proiectat modelul susține că Captur este un crossover sportiv dar vesel, ideal pentru un cuplu tânăr care vor să descopere lumea. Designul noului model ne amintește de colaborarea precedentă a celor doi producători, și anume de modelul Nissan Juke. Capture, însă, fiind un concept își poate permite linii și materiale mai extreme sau masivele roți de 22 inch.

Înăuntru Captur este cald și comod, și surprinzător de luminos, datorită geamurilor din pod și a nuanțelor de portocaliu. Consola centrală, panourile ușilor și computerul de bord sunt toate dintr-un material translucid, ceea ce conferă un plus de libertate și deschidere. Captur este pus în funcțiune de un motor diesel, Energy DCi 130 de 1,6 litri, cu 160 cai putere și două turbine, și un cuplu solid la turații joase. Motorul este cuplat cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj EDC. Conceptul mai este dotat cu un Vision System care vine să reducă din stresul șofatului.

Comentarii