lukoil-banenr

Renault Kangoo – facelift pentru varianta de pasageri

Pilot Autoexpert

După prezentarea faceliftului aplicat variantei utilitare şi verisunilor electrice ZE ale actualului Kangoo, Renault revine astăzi şi cu modificările propuse pentru derivatul dedicat transportului de persoane.

Varianta de pasageri primeşte noua faţă desenată de de designerul şef Laurens van den Acker – aspectul frontal este dominat de o grilă nouă, cu un logo mai mare şi un spoiler diferit de cel al variantei de marfă. Grila radiatorului vine acum cu finisaje cromate şi plastic lucios, lămpi faţă cu inserţii negre, blocuri optice spate şi oglinzi laterale redesenate. Lista de culori însumează acum opt nuanţe de caroserie.

La interior, consola centrală a fost redesenată şi a primit un finisaj din plastic lucios pentru zona care găzduieşte sistemul de aer condiţionat şi pe cel audio. Volanul vechi a fost înlocuit cu cel de pe modelul Scenic, iar tapiţeria de pe vechea versiune de top este acum standard pe nivelul de echipare intermediar.

Lista de dotări opţionale include un nou sistem de control al stabilităţii ESC, cu funcţii ca Extended Grip şi Hill Start. Nu lipseşte nici noul sistem multimedia Renault R-Link, nici sistemul start-stop, oferit în standard, şi nici sistemul audio cu radio, Bluetooth şi suport USB.

Gama de motorizări va include dieselul dCi, în versiunile de 75, 90, respectiv 110 cai putere şi un motor pe benzină Energy TCe de 115 cai putere.

Comentarii