lukoil-banenr

Renault Laguna facelift

Pilot Autoexpert

Respectivul facelift îi aduce modelului franţuzesc de segment D motoare mai eficiente, transmisii EDC, sistemul multimedia R-Link şi mici modificări stilistice.

Partea frontală prezintă acum blocuri optice cu LED-uri, o gamă nouă de jante din aliaj de 16 inch şi tapiţerie nouă pentru anumite niveluri de echipare. Gama Laguna este disponibilă atât cu motorizări de 1.5 şi 2.0 diesel, care dezvoltă între 110 şi 175 CP, cât şi cu motorizare mai convenţională, un 2.0 16v alimentat cu benzină.

Alături de Laguna Coupe este oferită şi motorizarea V6 dCi de 240 CP din gama Latitude, iar Laguna şi Laguna Estate vor putea fi comandate în compania unui motor Tce de 180 CP, cuplat unei transmisii automate cu şase trepte. Cu excepţia motorizărilor TCE 180 şi dCi V6, clienţii vor putea comanda şi transmisia EDC cu două ambreiaje. Clienţii care vor opta pentru sistemul 4Control şi pentru R-Link vor beneficia de un meniu suplimentar în interfaţa sistemului multimedia, unde vor putea urmări cum operează sistemul de direcţie integrală al modelului franţuzesc.

Renault va deschide listele de comenzi pentru Laguna colecţie 2013 la finele lunii aprilie. Vânzările efective ale lui Laguna facelift vor debuta începând cu jumătatea lunii iunie. Francezii de la Renault se declară încântaţi de nivelul de calitate atins de Laguna, una dintre ţintele pe care le-au avut la lansarea actualei generaţii de Laguna fiind creşterea nivelului de calitate.

Comentarii