lukoil-banenr

Renault Megane cu aromă de Formula 1

Pilot Autoexpert

Cea mai nouă ediţie specială a hot-hatch-ului din Hexagon este proiectată pentru a celebra cel de-al treilea titlu mondial obţinut de Renault şi Red Bull Racing în Formula 1, la categoria Constructori. Spre deosebire de modelul obişnuit, prezent pe piaţă timp de mai mulţi ani, Megane RS Red Bull Racing RB8 se remarcă prin nuanţa unică Twilight Blue, oferită în compania unor accente contrastante de Platinum Grey, ce dau savoare atât spoilerului faţă, cât şi oglinzilor laterale şi eleronului spate.

Designerii companiei franceze s-au folosit de moment şi au introdus şi un set de logo-uri cu Red Bull Racing, detaliu regăsit atât la exterior, cât şi în habitaclu, unde Megane RS Red Bull Racing RB8 se mai poate lăuda şi cu o nouă tapiţerie pentru scaunele Recaro.

La capitolul tehnic, noua ediţie specială Renault Megane RS Red Bull Racing RB8 rămâne practic nemodificat, ceea ce înseamnă că propulsia îi este asigurată în continuare de un motor 2.0 turbo capabil să ofere aproximativ 265 de cai putere.

Renault Megane RS Red Bull Racing RB8 va fi disponibil la vânzare în 26 de ţări până la data de 30 septembrie 2013, la un preţ de pornire de 36.000 de euro (pe piaţa din Franţa).

Comentarii