lukoil-banenr

Renault pregateste Megane RS Red Bull RB7

Noua editie limtata se alatura lui Twingo RB7 si lui Clio RB7, versiuni deja lansate. Noul Megane RS RB7 va fi disponibil in 24 de tari, iar vanzarile vor debuta in luna iulie in Austria si in septembrie in Franta.

Pilot Autoexpert

Megane RB7 vine vopsit in culoarea Etoile Black, alaturi de elemente de caroserie galbene, in timp ce in zonele laterale regasim logo-ul Red Bull Racing. La interior, regasim un set de scaune Recaro, un schimbator special si o placuta de identificare.

La capitolul tehnic, editia limitata a lui Megane RS vine cu sistemul Stop-Start. Asa cum deja stiti, motorul de 2.0 litri produce 265 CP si 360 Nm. In urma aplicarii sistemului Stop-Start, hatchback-ul francez ca consuma in regim mixt 7.5 litri la 100 de kilometri, in timp ce emisiile de CO2 au scazut la 174 g/km.

Totul suna bine pana acum, insa toata aceasta ecuatie are si o parte nefavorabila. Cei 265 de cai sunt activi doar in modul Sport, setare ce nu poate accesa sistemul Stop-Start. Pentru a beneficia de scaderile amintite mai sus, clientii vor trebui sa ruleze in modul Normal, insa puterea motorului se reduce cu 15 CP.

Comentarii