lukoil-banenr

Renault prezintă la Paris şi noul Clio Estate

Renault Clio Estate a debutat astăzi la Salonul Auto de la Paris alături de versiunea standard a lui Clio şi versiunea sportivă RS a lui Clio. Noul Clio Estate primeşte noua expresie a limbajului de design al celor de la Renault, inspirată puternic din conceptul DeZir. În raport cu generaţia precedentă, este cu 45 milimetri mai scund, cu garda la sol redusă cu 10 milimetri, însă mai lat cu 34 de milimetri. Pentru un aspect mai agresiv ampatamentul noului Estate a devenit cu 15 milimetri mai lung. În raport cu versiunea hatchback, portbagajul are un volum cu 30% mai mare, de 443 litri.

Pilot Autoexpert

Programa de personalizare a gamei Clio e disponibilă şi pentru versiunea Estate, ea include mai multe puncte la interior şi la exterior care pot fi personalizate, cum ar fi culorile, jantele sau chiar materialele. Asamblarea elementelor se face direct pe linia de producţie a uzinei Renault, iar clienţii primesc din start un model personalizat după bunul plac, finisat la standarde de fabrică. Pentru exterior, clienţii pot comanda bandouri laterale colorate în mai multe nuanţe, capace ale oglinzilor colorate, fustă spate neagră, jante colorate şi cu finisaj diamant şi grafică specială pentru plafon.

Personalizarea interiorului include alegerea între patru culori pentru ornamentele bordului şi ale feţelor de uşi, setul de covoraşe fiind în aceeaşi nuanţă. Ornamentele pentru volan, panourile uşilor, fantele de aerisire şi maneta schimbătorului de viteze sunt şi ele colorate, clientul având posibilitatea să aleagă între patru nuanţe.

Comentarii