lukoil-banenr

Renault Scenic şi Grand Scenic restilizatet

Renault va prezenta la Geneva un facelift pentru modelele Scenic şi Grand Scenic, alături de crossoverul Scenic XMOD. Facelift-ul implică o nouă parte frontală, menită să se alinieze la noua identitate a mărcii. În plus, monovolumul compact primeşte noua gamă de motorizări Energy ale constructorului francez, alături de tabletele R-Link şi sistemele audio de la Bose.

Pilot Autoexpert

Crossoverul Scenic XMOD va fi dezvelit complet abia la Salonul Auto de la Geneva, modelul urmând să ocupe locul vechiului Scenic RX4. Francezii spun că această versiune va avea abilităţi off-road. Restilizarea aplicată gamei Scenic vizează partea frontală şi se distinge printr-o grilă faţă de dimensiuni mari, cu o siglă supradimensionată. Sigla este încastrată pe un suport negru, cu finisaj piano black, la fel ca în cazul noului Clio 4. Blocurile optice au fost şi ele adaptate şi prezintă linii mai bine definite, toate pe un fundal negru. Poziţia proiectoarelor şi a luminilor de zi, precum şi forma barei de protecţie faţă au rămas aproape neschimbate faţă de facelift-ul aplicat odată cu generaţia 2012 a lui Scenic.

Interiorul lui Scenic facelift prezintă acum un bord cu o zonă dedicată sistemului multimedia, unde va putea fi montată tableta R-Link. În funcţie de versiunea de echipare aleasă, Scenic, Grand Scenic şi Scenic XMOD prezintă un sistem audio Bose.

Comentarii