lukoil-banenr

Se pare că de acum înainte nu vom mai găsi aceleași modele la brand-urile Renault și Dacia. Aceste două mărci vor construi modele diferite care vor avea nu doar platforme diferite, ci și un alt design al caroseriei și interiorului. Anunțul este făcut de publicați franceză Le Figaro.

Pilot Autoexpert

Primul model care va fi construit conform noii strategii va fi crossoverul coupe C-SUV. Conform informației jurnaliștilor Le Figaro, conducătorii brandului auto francez, au decis să pună accent pe imaginea sa de pe piața mondială și să producă modele unice și proprii. Ultimul model care aparține vechii strategii fiind Duster de generația a doua, care se vinde cât de Dacia atât și de Renault.

Cel mai popular model din țara noastră Logan, la fel începând cu următoarea generație va fi proiectat absolut diferit în dependență de piața pe care se va comercializa. Pentru piața din Europa, Logan-ul se va vinde în varianta sa ”de lux”, în care este folosită platforma CMF-B, iar pentru restul piețelor vehiculele se vor asambla pe arhitectura modernizată B0.

 

Comentarii