lukoil-banenr

Chiar dacă variantele cabrio ale generaţiilor precedente Renault Megane, nu au fost un succes comercial, totuşi francezii s-au încăpăţânat să menţină această tradiţie. Iar noul model nu va fi o excepţie, astfel că după hatch, break şi sedan, este aşteptată şi versiunea decapotabilă acestuia.

FLYONE

Renault Megane CC este aşteptat să debuteze pe piaţă în anul 2017, cel mai probabil echipat cu un hard-top, de unde i se trag şi iniţialele CC (coupe-cabrio). Aşa cum va fi construit pe aceeaşi platforma, nu va fi o surpriză pentru nimeni dacă nivelul de echipare şi lista dotărilor va fi una foarte asemănătoare cu celelalte modele Megane, la fel cum şi gama de motorizări de altfel.

diselok

Cu toate astea, publicul îşi pune speranţa ca pe viitor să fie lansată şi o versiune mai performantă, dacă nu RS atunci măcar un GT, ceva mai stilat şi mai sporty. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, deocamdată însă, Renault este preocuptă în special cu promovarea noului sedan, model ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris, care ar trebui să aibă loc în toamna acestui an.

109949l

Comentarii