lukoil-banenr

RenaultSport prezintă ediţia limitată Megane Estate GT 220

Renault Megane RS este un hot-hatch veritabil, iar divizia RenaultSport, responsabilă de existenţa sa, a decis să dezvolte o versiune specială a lui Megane Estate. Rezultatul primeşte numele RenaultSport Megane Estate GT 220 – preia o versiune mai puţin puternică a motorului 2.0 Turbo al lui Megane RS, care oferă 220 CP şi 340 Nm. Modelul este echipat cu o transmisie manuală cu şase trepte. Reprezentanţii Renault au anunţat că va fi comercializat pe 12 pieţe din lume, Franţa fiind prima pe lista lansărilor.

Pilot Autoexpert

„Megane Estate GT 220 este dovada că un automobil poate fi practic şi să ofere în continuare performanţe deosebite. Are toate calităţile unui automobil sport, dar răspunde la toate nevoile de zi cu zi ale clienţilor.”, Jean-Maxime Boulanger, Product Manager la RenaultSport.

Francezii spun că modelul are un consum mixt de 7.3 litri la sută şi emite 169 de grame de CO2 pe kilometru. Spre deosebire de un Megane Estate standard, versiunea limitată prezintă o suspensie calibrată special, un sistem de frânare mai performant, o servodirecţie recalibrată şi anvelopele cu care este echipat din fabrică Megane R.S. Coupe.

Exteriorul lui Megane Estate GT 220 prezintă o serie de elemente estetice diferite – ornamentele negru lucios, un difuzor de aer spate, un set de bare longitudinale pe plafon, jante de aliaj de 18 inch şi un set de fante de aerisire montate în partea frontală.

Interiorul acestei versiuni se diferă prin o manetă a schimbătorului cu un design modificat, o placă dedicată care specifică numărul automobilului din seria limitată, un volan sport, un set de pedale sport, accente roşii pentru tapiţerie şi un set de scaune faţă sport.

Comentarii