lukoil-banenr

Un șofer este căutat de oamenii legii după ce a accidentat cu automobilul un tânăr în vârstă de 20 de ani și a părăsit locul accidentului. Accidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 1 iulie, în jurul orei 23:00, în localitatea Pelinia din raionul Drochia.

Pilot Autoexpert

În scurt timp, în rezultatul măsurilor investigative de căutare, întreprinse de polițiști, atomobilul implicat în accident a fost depistat în curtea gospodăriei suspectului. Oamenii legii au stabilit, că în momentul producerii accidentului, la volanul automobilului de model „Opel” se afla un locuitor al satului Corlăteni, raionul Dondușeni, în vârstă de 41 de ani.

După comiterea accidentului, bărbatul s-a deplasat în satul natal, unde și-a abandonat unitatea de transport, apoi a dispărut într-o direcție necunoscută. Actualmente, șoferul este căutat de poliție. Dacă acesta va fi găsit vinovat, pentru părăsirea locului accidentului riscă de până la 2 ani de privațiune de libertate iar pentru exploatarea mijlocului de transport care a cauzat din imprudență vătămări grave a integrității corporale sau a sănătăți i- de la 3 la 7 ani de închisoare cu privare de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare atenționează conducătorii auto, în cazul în care ați fost implicați într-un accident rutier să informați imediat serviciile abilitate şi să nu părăsiți locul faptei până la venirea acestora.

Comentarii