lukoil-banenr

A vrut să se „îmbogățească” pe seama proprietarilor de automobile, după ce le fura oglinzile retrovizoare, dar a fost reținut de oamenii legii. Este vorb a despre un bărbat în vârstă de 33 de ani din capitală, care a fost reținut de oamenii legii în noaptea de 18 spre 19 iulie.

Pilot Autoexpert

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al poliției, în noaptea de 18 spre 19 iulie, în jurul orei 02.40, o femeie din capitală, a telefonat la Poliție declarând că a văzut cum o persoană de gen masculin sustrage oglinzi de la mașinile parcate în curtea blocului. Imediat, o echipă mixtă de patrulare a ajuns la fața locului. Aici, martorul ocular le-a relatat polițiștilor semnalmentele suspectului, specificând că ar semăna cu un vecin de-al său.

Astfel, forțele de ordine au verificat curtea blocului, observând niște obiecte lângă tomberonul de gunoi, care s-au dovedit a fi 4 oglinzi retrovizoare. Pentru a reține suspectul, polițiștii au stat câteva ore în ambuscadă, iar în jurul orei 08.00, acesta a fost reținut în timp ce intra în scara casei.

Suspectul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 ani, care a recunoscut că a fost implicat în fapta ilicită, drept urmare, fiind condus la Inspectoratul de poliție Centru pentru documentarea cazului și luarea unei decizii legale. Dacă vinovăția suspectului va fi dovedită de către organele de resort, acesta riscă până la 4 ani de privațiune de libertate

Comentarii