lukoil-banenr

Mercedes-Benz continuă să reîmprospăteze gama de modele cu noi versiuni de facelift pentru generaţiile actuale. Acum după GLS şi SL urmează SLC-ul cel mai mic dintre roadstere, cunscut în trecut ca şi SLK. Bineînţeles că odată cu numele vin şi câteva modificări de ordin cosmetic. 

Pilot Autoexpert

Faceliftul scoate în evidenţă un nou set de bare faţă şi spate dar şi blocurile optice, atât frontale cât şi posterioare, redesenate în stilul noilor modele lansate de germani. SLC-ul la rândul lui renunţă la vechile tehnologii de iluminare cu xenon în favoarea celor de tip LED. Puteţi observa că şi flanşele sistemului de evacuare sunt acum integrate în partea de jos a spoilerului şi imită formele cunoscute deja pe modelele gamei C-Class.

Nu sunt cunoscute prea multe detalii cu privire la caracteristicile tehnice ale noului model şi dacă acestea au avut de suferit odată cu venirea facelift-ului. Dar, s-a aflat că va debuta o nouă versiune SLC 450 echipată cu unitatea V6 de 3.0 litri de 367 cai putere şi 517 Nm de cuplu motor.

Bineînţeles că se aşteaptă şi o versiune de facelift a roadsterului însă aceasta ar putea debuta mult mai târziu.

mercedes-slc-spy-photo (1)

mercedes-slc-spy-photo (2)

mercedes-slc-spy-photo (3)

mercedes-slc-spy-photo (4)

mercedes-slc-spy-photo (5)

mercedes-slc-spy-photo (6)

mercedes-slc-spy-photo (7)

Comentarii