lukoil-banenr

Roding a lansat Roadster 23

Fiecare exemplar produs de compania germană Roding Automobile este construit printr-un proces modern, dar care implică în mare parte lucrul manual. Asta îi bucură pe cumpărători, care au posibilitatea să își personalizeze mașinile după cum au chef. Într-un stand cu dimensiuni reduse și înconjurat de un gard din sticlă, un exemplar Roding din seria limitată Roadster 23 a fost adus în premieră la Salonul Auto de la Geneva.

Pilot Autoexpert

După cum probabil ți-ai dat seama din nume, debutul noului modelul sport cu două locuri este celebrat prin fabricarea ediției speciale, limitată la 23 de unități. În primul rând, Roadster 23 se distinge la exterior prin elementele numeroase din fibră de carbon, în timp ce la interior vei găsi materialele care pot fi alese în diverse combinații. Nu lipsesc accesoriile specifice unei mașini cu pretenții sportive, cum ar fi de exemplu pedalierul din aluminiu sau scaunele Recaro.

Șasiul este construit de asemenea din fibră de carbon, iar asta contribuie la masa redusă a modelului Roding Roadster, de doar 950 de kilograme.

Echipat cu un motor de 3.0 litri cu șase cilindri provenit de la BMW – care oferă 320 CP și un cuplu de 450 Nm – Roding Roadster 23 este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde. Potrivit producătorului, consumul în ciclu combinat are o valoare de 8,2 l/100 km, iar capacitatea rezervorului este de aproximativ 55 de litri. Pentru că tot a venit vorba de volum, ar mai fi de menționat faptul că portbagajul are 330 de litri.

Comentarii