lukoil-banenr

Rolex – partenerul oficial al Formulei 1

Bernie Ecclestone a anunţat miercuri că producătorul de ceasuri de lux Rolex va înlocui Hublot ca furnizor al sistemelor de cronometrare din Formula 1 începând din sezonul 2013.

Pilot Autoexpert

Ecclestone afirmă în comunicatul oficial de presă că implicarea celor de la Rolex în Formula 1 va creşte în importanţa pe parcursul anilor. Logo-ul producătorului de ceasuri va apărea pe circuit şi în anumite viraje.

„Fără nicio îndoială, Rolex este partenerul ideal pentru o competiţie de clasa mondială precum Formula 1. Prestigiul brandului, ceasurile excelente şi devotamentul celor de la Rolex în sporturile cu motor oferă cu adevărat credibilitate. Acesta este parteneriatul pe care mulţi oameni interesaţi de Formula 1 îl aşteptau şi ar trebui să fie entuziasmaţi. Rolex are o moştenire uimitoare, respectiv, Formula 1 este locul potrivit pentru Rolex”, a declarat Ecclestone.

Începând din 2008, clasamentele şi timpii oficiali din timpul transmisiunilor TV au fost însoţiţi de logo-ul LG. În prezent nu este clar dacă logo-ul LG va mai apărea pe ecran şi anul viitor după ce înţelegerea cu Rolex va intra în vigoare.

Comentarii