lukoil-banenr

Rolls-Royce a confirmat apariţia versiunii decapotabile a lui Wraith

Rolls-Royce Wraith, noul coupe al mărcii din Goodwood, va primi şi o versiune decapotabilă. Aceasta a fost confirmată de CEO-ul mărcii britanice, Torsten Muller-Otvos, în cadrul unei discuţii cu britanicii de la Auto Express. Şeful Rolls-Royce a ţinut şi să nege zvonurile care anunţau un SUV al mărcii respective, spunând că un asemenea model este exclus în gama Rolls-Royce. Dar, spre fericirea pasionaţilor de automobili Luxury, englezii pregătesc noua generaţie a lui Phantom, care va debuta în termen de trei ani şi care ar putea fi oferită şi într-o versiune cu sistem de propulsie hybrid plug-in.

Pilot Autoexpert

Această soluţie de propulsie ar fi necesară pentru a respecta normele europene care vor intra în vigoare în termen de trei ani, unele state favorizând deja vehiculele cu emisii reduse de CO2 şi vehiculele care pot circula într-un mod 100% electric.

În cadrul aceluiaşi interviu oferit de Torsten Muller-Otvos celor de la Auto Express, CEO-ul mărcii britanice şi-a reconfirmat angajamentul pentru uzina britanică, specificând că toate modelele Rolls-Royce vor fi construite la aceişi facilitate de producţie.

Comentarii