lukoil-banenr

 

Rolls Royce a luat designer de exterior de la Jaguar

Pilot Autoexpert

Designerul lui Jaguar XJ şi XK a fost angajat de cei de la Rolls Royce pentru a conduce departamentul de design exterior al mărcii din Goodwood. Oficialii Rolls Royce au anunţat că l-au angajat pe Giles Taylor pe postul de şef al departamentului de design exterior. Taylor a lucrat înainte la Jaguar, acum noul membru al echipei de design Rolls Royce se va alătura colegilor săi începând cu luna aprilie.

„Giles aduce la Rolls Royce talentul său excepţional de designer alături de o înţelegere a valorilor britanice şi a istoriei, elemente extrem de importante pentru marca Rolls Royce”, a declarat Adrian van Hooydonk, şeful departamentului de design al Grupului BMW. Van Hooydonk va fi superiorul lui Giles Taylor şi îi va coordona activitatea în cadrul mărcii Rolls Royce.

„Giles cunoaşte foarte bine mărcile emoţionale din segmentul de lux şi are calităţi dovedite deja în lumea auto. El reprezintă o adăugire foarte valoroasă la echipa de design Rolls-Royce”, a declarat Ian Cameron, designerul şef Rolls Royce şi şeful direct al lui Giles Taylor. Echipa de design de la Rolls Royce a primit în 2010 premiul de design Red Dot pentru modelul Ghost.

Comentarii