lukoil-banenr

Rolls-Royce Ghost roz luptă împotriva cancerului

Pilot Autoexpert

În cazul exemplarului Rolls Royce Ghost din imagine, scopul folosirii culorii roz este unul absolut nobil – constructorul britanic de lux a creat un exemplar unic al actualului Ghost, în varianta cu ampatament mărit, pe care l-a numit FAB1.

Scopul său este acela de a atrage fonduri destinate fundaţiei pentru lupta împotriva cancerului la sân, de unde şi provine culoarea roz aleasă pentru caroserie, organizaţia militând împotriva bolii cu un logo în această culoare.

Oficialii de la Rolls Royce au anunţat că Ghost-ul FAB1 va fi folosit pentru a strânge un milion de lire. În următoarele 12 luni, el va putea fi închiriat pentru diverse evenimente de lux, cu unicul scop de a strânge bani. La finalul anului, Rolls va dona suma colectată fundaţiei care luptă împotriva cancerului la sân.

Cu excepţia noii culori de caroserie, Blushing Pink, şi interiorul îmbrăcat în piele Creme Light, Rolls Royce Ghost nu uită nici de celelalte detalii de design interior, cum ar fi legendara umbrelă, vopsită şi ea tot în roz. Nu lipsesc pragurile laterale personalizate, tetierele brodate cu logo-ul fundaţiei, covoraşele roz şi jantele de 18 inch care vin să completeze aspectul ostentativ.

Comentarii