lukoil-banenr

Cei de la Rolls-Royce au cu ce se mândri, în anul care a trecut, 2014, britanicii au înregistrat un nou record în vânzări!

Se pare că problemele economice ale unor companii și criza mondială nu vizează și brand-ul de lux Rolls-Royce care în 2014 a reușit să înregistreze o creștere în vânzări de 12 % față de anul 2013. Din cele 4.063 de autoturisme vândute pe plan mondial un aport important l-au adus noul coupe Wraith și faceliftul limuzinei Ghost!

FLYONE

rolls_royce_super_car_6-wallpaper-1366x768

Astfel, în segment-ul mașinilor de lux al căror preț trece de pragul de 200.000 euro, Rolls-Royce devine lider incontestabil! Și dacă în 2009, Rolls-Royce a înregistrat o scădere a vînzărilor generată de schimbarea liniei de modele învechite, iată că astăzi vînzările au crescut de 4 ori!

Cele mai mari pieți sunt SUA, China, Emiratele Arabe și Marea Britanie. În 2014, compania a reușit să deschidă încă 5 reprezentanțe în Mexic, Canada și Australia.

În Molodva, acum cîțiva ani interesele Rolls-Royce erau asumate de dealer-ul BMW care a reușit să vîndă 6 autoturisme. Astăzi însă, această poziție este liberă.

Comentarii