lukoil-banenr

Rolls-Royce recheamă în service 589 de mașini

Totuși, în cazul oricărui model produs de Rolls-Royce în trecut sau în prezent, nu prea ai ce reproșa din punctul de vedere al aspectului exterior sau luxului de la interior. În ciuda acestei aparente perfecțiuni specifică constructorului britanic, modelul Ghost suferă de o problemă minoră care, netratată la timp, se poate transforma într-una majoră.

Pilot Autoexpert

Conform unui comunicat oficial Rolls-Royce, 589 de exemplare ale luxosului Ghost produse între septembrie 2009 și aceeași lună a lui 2010 trebuie să facă o vizită celui mai apropiat service autorizat pentru remedierea unei probleme de natură tehnică.

În vecinătatea motorului V12 bi-turbo de 6,592 centimetri cubi se află o pompă de apă auxiliară asemănătoare cu cea regăsită sub capota lui BMW 760Li, care se poate supraîncălzi și ulterior incendia tot compartimentul motor al limuzinei de lux britanice datorită faptului că a fost inițial proiectată pentru buna funcționare a unui sedan bavarez și nu pentru o mașină de calibrul unui Rolls-Royce.

Producătorul auto de lux din Marea Britanie a declarat că cei 589 de proprietari ghinioniști vor fi înștiințați de această problemă și că în urma vizitei la cel mai apropiat service Rolls-Royce vor primi o pompă de apă auxiliară nouă, de data aceasta special proiectată pentru mașinile lor.

Comentarii