lukoil-banenr

Rolls Royce sărbătoreşte 10 ani de producţie la Goodwood

Pilot Autoexpert

Constructorul britanic Rolls Royce sărbătoreşte 10 ani de producţie în cadrul singurei sale uzine, situate la Goodwood, eveniment demn de a fi manifestat pe cinste.

Cu această ocazie, Rolls Royce a anunţat că va introduce o linie specială de personalizare pentru toate modelele sale. Aceasta se va numi ”Home of Rolls Royce” şi va celebra uzina de la Goodwood. Ediţia specială va debuta pe toate variantele de caroserie ale lui Phantom şi pe berlina mai mică, Ghost, la mijlocul acestui an.

Respectiva ediţie specială va fi realizată de divizia de personalizare a constructorului britanic şi va impresiona prin calitate şi exclusivism. Vopsea, lemn şi piele de cea mai înaltă calitate, toate aplicate manual de maeştrii constructori, acestea vor fi elementele folosite pentru respectiva ediţie. Va fi caracterizată de broderii create de asemenea manual şi de logo-uri distincte, care să sublinieze luxul şi exclusivismul.

”În 10 ani, Goodwood a devenit un centru al excelenţei în materie de execuţie şi elemente de lux. Această nouă serie va celebra primul deceniu de existenţă pentru acest amplasament de producţie britanic.”, a declarat Torsten Muller-Otvos, preşedintele executiv Rolls Royce.

Primele exemplare Rolls Royce în ediţia ”Home of Rolls Royce” vor fi dezvăluite în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în luna martie a anului curent.

Comentarii