lukoil-banenr

Rolls-Royce va prezenta în zilele apropiate un model nou!

Pilot Autoexpert

Britanezii de la Rolls-Royce vor prezenta un model nou în una din următoarele săptămâni. Modelul va fi dezvelit la Salonul Auto de la Shanghai, anunţă Torsten Mueller-Oetvoes, CEO-ul mărcii britanice. Noul model al mărcii britanice promite să asigure un nou record de vânzări pentru constructorul din Goodwood. Şeful mărcii britanice se aşteaptă ca vânzările de pe piaţa din Statele Unite ale Americii şi de pe piaţa din China să compenseze pentru scăderea înregistrată pe piaţa din Europa.

Piaţa auto din Statele Unite ale Americii a fost pe primul lor la vânzările Rolls-Royce în 2012, iar piaţa din China s-a situat pe cea de-a doua poziţie. Însă, în anul 2013, cei de la Rolls-Royce estimează că piaţa din China va obţine prima poziţie în clasamentul vânzărilor.

Expansiunea Rolls-Royce în China se va axa pe regiunile vestice ale ţării. Recent, Rolls-Royce a deschis cel de-al 15-lea showroom al său în China şi ia în considerare expansiunea reţelei de vânzări în această ţară, care a ajuns să reprezinte o treime din vânzările sale globale.

Comentarii