lukoil-banenr

Şi vorbim despre o ediţie chiar limitată! Constructorul britanic de automobile a anunţat că vor fi construite numai nouă unităţi Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Nighthawk. Cam lung numele nu?

FLYONE

Noul model este destinat unui grup restrâns de oameni pentru care un RR Phantom Drophead Coupe este prea bizar iar astfel a fost creată ediţia limitată Nighthawk. Elementul cheie aici este fibra de carbon, de care au făcut uz din plin britanicii! Pornind de la panourile portierelor, planşa de bord şi până la volan, totul a fost acoperit cu fibră de carbon, mai puţin elementele tapiţate în piele.

diselok

Apropo de acestea, designerii au optat pentru o gamă bi-coloră, de negru asociat cu roşu, care alături de trimurile din carbon conferă o atmosferă mult mai sporty! Decapotabila este dotată cu faruri cu tehnologie LED şi toate cele nouă modele sunt finisate în nuanţa de caroserie Diamond Black Metallic, în timp ce capota motorului este de o nuanţă mat.

295000741293479117

În ce priveşte motorizarea, aflaţi că aceasta a scăpat neatinsă. Sub capota lui RR Phantom Drophead Coupe Nighthawk se regăseşte acelaşi propulsor V12 de 6.75 litri cu 453 de cai putere şi 719 Nm de cuplu motor, capabil să catapulteze maşina cu o greutate de peste două tone în 5.6 secunde până la prima sută pe cadrane!

Comentarii