lukoil-banenr

Se pare că nu este suficient să fii cel mai bun doar pe circuitul de la Nuburgring, pentru că în afara acestuia rişti să fii „bătut” de maşini mai puţin performante. Este şi cazul circuitului de 1.86 de km, pus la dispoziţie de organizatorii Festivalului de viteză de la Goodwood, unde, Rolls-Royce Wraith s-a dovedit a fi mai rapid decât multe alte supercaruri legendare. 

Pilot Autoexpert

Aşadar, într-un comunicat de presă, britanicii au dezvăluit timpul obţinut de „cel mai performant şi mai rapid coupe” din istoria producătorului de automobile Rolls-Royce. Spre surpriza tuturor, Wraith-ul a reuşit să le dea o lecţie celor de la Porsche, înregistrând un timp de 57.21 secunde, faţă de Porsche 918 Spyder Weissach (61. 37 secunde).

Printre învinşi se mai numără un Bentley Continental GT cu 60.65 secunde petrecute pe circuit, dar şi Maserati GranTurismo MC Stradale Centennial Edition (59.00). Mai mult de atât, Rolls-Royce a stabilit şi un nou record propriu de viteză la trecerea liniei de finiş de 170 km/h, surclasând astfel performanţele înregistrate în ediţia de anul trecut.

143777149475787229

Comentarii