Imagine simbol
lukoil-banenr

În cadrul unei noi adunări generale, CEO-ul Audi, Rupert Stadler a dezvăluit detalii picante despre viitorul model flagman al producătorului de automobile din Ingolstadt. Stadler a ţinut să precizeze că noul A8 va debuta în 2017, până atunci însă îşi vor surprinde clienţii cu cel puţin de 20 de upgrade-uri pentru gama de modele curentă.

Pilot Autoexpert

Una dintre cele mai importante noutăţi este faptul că viitorul Audi A8 va fi primul automobil de serie din acestă clasă, capabil să piloteze automat, în regim autonom, la viteze de până la 60 km/h. Pornind de aici, Rupert a mărturisit că până la finele anului 2025, vom vedea automobile complet autonome, iar în 2018, va debuta şi primul SUV full-electric, cu o autonomie de mers de peste 500 de kilometri.

La capitolul îmbunătăţiri, facelift şi versiuni noi, sunt aşteptate modelele Q2 şi Q7, cât şi gama de modele A4, care urmează a fi extinsă cu noi versiuni şi poate chiar tipuri de caroserie.

Recent, a fost publicat un teaser care confirmă faptul că Audi este în pregătiri pentru lansarea unei noi generaţii a coupe-ului A5, astfel că, constructorul german din Ingolstadt, vine să pună mai multă presiune pe rivalii săi, Mercedes-Benz şi BMW.

646x404 audi-ceo-confirms-a8-2017-3 audi-ceo-confirms-a8-2017-6 audi-ceo-confirms-a8-2017-9

Comentarii