lukoil-banenr

S-a dat startul producţiei noii Skoda Octavia III

Skoda a anunţat că a dat startul producţiei celui mai bine vândut model, fabricat la Mlada Boleslav, cea de-a treia generaţie Octavia determinând lucrări de modernizare fără precedent pe liniile de asamblare ale fabricii. Conform comunicatului oficial Skoda, lucrările de dezvoltare a uzinei de la Mlada au dus la posibilitatea de a creşte ritmul de producţie de la 800 la 1200 de automobile pe zi pe linia de asamblare pe care sunt montate modelele Rapid şi Octavia.

Pilot Autoexpert

„Octavia este inima brandului Skoda. Oamenii noştri au pus la bătaie competenţă şi pasiune pentru a crea cea mai bună Octavia din istorie”, spune Winfried Vahland, directorul Skoda, care susţine că noul model al mărcii din Cehia îşi creează „o clasă proprie” prin lansarea celei de-a treia generaţii.

Conform informaţiilor oficiale venite dinspre Skoda, marca din cehia are în vedere o ofensivă fără precedent în întreaga istorie a brandului în următorii ani. Astfel, Skoda va lansa câte un nou model sau un facelift la fiecare şase luni de acum până în 2015, scopul final al subsidiarei VW Group fiind acela de a creşte producţia până la 1.5 milioane până în 2018.

Comentarii