lukoil-banenr

Ceea ce la început, părea a fi o nebunie totală iată că s-a dovedit o idee excelentă şi un caz fără precedent în Moldova. Un tânăr pasionat de automobile s-a gândit să îşi vândă maşina într-un mod inedit iar pentru aceasta a apelat la orgnizarea unei tombole. Participanţii acesteia, care au procurat câte un bilet în schimbul sumei de 10 euro, au acum şansa să câştige un automobil la care s-a muncit ani buni de zile şi în care a investit mult suflet dar şi foarte mulţi bani. 

Pilot Autoexpert

Proprietarul, un tânăr pe nume Victor Ştefănică susţine că maşina ar fi costat mai mult de 5.000 de euro, însă aşa cum în Moldova este foarte dificil să vinzi un asemenea automobil customizat, este gata să se despartă de al său Volkswagen Scirocco pentru o sumă modică.

Iniţial, au fost tipărite 500 de bilete, fiecare a câte 10 euro, care într-un timp de numai 11 zile au fost şi vândute! Termen record, dacă ne gândim că organizatorii acestei loterii şi-au planificat să reuşească acest lucru până în data de 27 decembrie. Aşadar, toţi participanţii nu vor mai avea acum de aşteptat zile şi săptămâni întregi, pentru că marea extragere va avea loc chiar săptămâna aceasta, 5 decembrie, în parcarea Crazy Kart!

Mai multe detalii aflaţi chiar aici! Noi le urăm multă baftă celor înscrişi în concurs şi sperăm că vom vedea în viitor mai multe tombole de acest gen!

Comentarii